Meritpædagog som sporskifte

Har du lyst til at skifte spor og arbejde med livsglade 0-6 årige børn? Så har du mulighed for at skifte retning og få en uddannelse som meritpædagog.

Måske er arbejdslivet på den anden side af studierne ikke lige, som du havde troet. Du keder dig bag skrivebordet eller har svært ved at finde din plads. Og du savner et arbejde, hvor du gør en forskel og udvikler dig.

Uddannelsen som meritpædagog er for dig, der allerede har en bachelor- eller kandidatuddannelse og er minimum 25 år. Det her er din mulighed for at skifte retning – uden du skal leve af en SU og sidde på skolebænken alle ugens dage.

Arbejde kombineret med webbaseret uddannelse

Som studerende på uddannelsen arbejder du som pædagogmedhjælper i en børnehave eller vuggestue mindst 30 timer om ugen, samtidig med at du tager en webbaseret uddannelse. Hver 5. weekend skal du møde fysisk op til undervisning.

Gennem 2,5 år bliver du lønnet som pædagogmedhjælper og får masser af praksiserfaring oven i den teoretiske viden, som du opnår i undervisningen – og til slut står du med en pædagoguddannelse og et job som pædagog.

Har du spørgsmål?

Kontakt meritpaedagog@kk.dk, hvis du har spørgsmål.