Rasmus blev fundet på sit jobmål i Jobnet

Rasmus har arbejdet som underviser hos KEA, men fik på grund af sit jobmål i Jobnet adgang til et nyt arbejdsområde indenfor webdesign.

Fra underviser til webudvikler

Rasmus er uddannet som cand.mag. i humanistisk datalogi fra Aalborg Universitet og har siden 2011 arbejdet som underviser hos KEA. Han savnede at få praktisk erfaring med kodning og webudvikling og søgte derfor en projektstilling som webudvikler hos Entropy Fox Development gennem Jobcenter København.

Blev kontakt på grund af jobmål i Jobnet

”På Jobnet havde jeg sat som jobmål at være webudvikler. Og det var sådan, virksomhedskonsulenten i Jobcenter København fandt mig og kunne matche mig med Entropy Fox Development. Så det er vigtigt at huske at opdatere sine jobmål.”

”Jeg er virkelig glad for at undervise og er også stadig tilknyttet KEA som ekstern underviser. Men jeg havde lyst til at bruge mine kompetencer inden for programmering i en virksomhed. Et sted hvor jeg kunne udvikle produktionsklare løsninger, som jeg også kan vise til andre virksomheder. Derfor søgte jeg denne projektstilling”, fortæller Rasmus.

Vigtigt at være fagligt mobil

”Der er en tendens til, at undervisere bliver inden for undervisning. Men jeg synes, at det bedste er, at vi cirkulerer mellem undervisningsstederne og virksomhederne. I sidste ende giver det dygtigere undervisere og bedre produkter. Derfor vil jeg klart opfordre andre til også at skifte mellem jobtyper og løbende ændre sine jobmål”, mener Rasmus og tilføjer:

”Det er en ongoing proces at lære nyt. Da jeg fik dette job, var der ingen forventning om, at jeg skulle kunne det hele på forhånd. Der er plads til at lære nyt, og det er vigtigt for mig,” siger Rasmus, som i øvrigt mener, at hans erfaring som underviser gør det lettere for ham at lære nyt og indgå i teams.

Læs mere om andre akademikere og deres jobsøgning