Vikarbureauer - Vejen til næste job

Vikarbureauer kan være første skridt til fast arbejde.

Vikarbureauer er et godt værktøj i din jobsøgning. Du får gennem bureauerne direkte adgang til virksomheder, som fører til mere erfaring, netværk og nye kompetencer, og ofte mere fast arbejde i den enkelte virksomhed. 

Læs hvordan du kommer i spil til vikarjobs her på siden. 

Sådan kommer du i spil til vikarjobs

Vil du have job via et vikarbureau, skal du typisk melde dig til via et vikarbureaus hjemmeside. Dette sker som regel ved at indtaste dit CV.

De fleste vikarbureauer har job inden for bestemte brancher. Vær derfor omhyggelig, når du præsenterer dig selv, og målret dine informationer til vikarbureauets målgruppe.

En god idé er at undlade information, som ikke er relevant.

Læs mere om, hvordan du målretter dit CV 

 

Kontakt bureauet

Når du har indtastet dine oplysninger, kan du med fordel kontakte bureauet og orientere dem om, at du er ledig og klar til at løse opgaver. Det kan være, du skal gøre dette et par gange, inden du bliver inviteret til en samtale på bureauet.

De første opgaver du får, er ofte korte vikariater. De er ofte en indledning, hvor du bliver set an til et videre samarbejde med bureauet. På sigt kan du få længerevarende vikariater eller try-and-hire.

Hvad leder vikarbureauerne efter?

Vikarbureauer har gerne brug for mødestabile og pligtopfyldende medarbejdere, som de kan præsentere for deres virksomhedskunder.

Hvilket vikarbureau skal jeg vælge?

Her på siden finder du en liste over udvalgte vikarbureauer. På Jobfisk kan du finde endnu flere. Skriv dig gerne op til flere forskellige bureauer, der arbejder med virksomheder, som efterspørger dine kompetencer. 

Udvalgte vikarbureauer

Vis alle

Andre fagområder

Norstaff - Mange forskellige brancher, bl.a. salg og indkøb, transport og logistik, økonomi, håndværk og service

Randstad - Mange forskellige brancher, bl.a. salg & marketing, it, lager & produktion, hr, ingeniør & teknik

Få den fulde flyer som PDF